Data:
10/02/2017 @ 12:00
2017-02-10T12:00:00+01:00
2017-02-10T12:30:00+01:00
Adreça:
Sala d’actes de la Diputació de Lleida
Carrer del Carme
26, 25007 Lleida
Espanya
Organitzador:
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge

El context religiós de Catalunya ha experimentat canvis importants al llarg dels darrers decennis, causats fonamentalment pels fenòmens migratoris i pels processos de globalització. L’increment que ha experimentat la diversitat religiosa, s’ha traduït en un augment del nombre de confessions presents a Catalunya i dels seus centres de culte.

DIXIT Lleida oferirà una nova edició de la conferència “La diversitat religiosa a Catalunya”, on es presentarà el Mapa religiós català amb les tretze confessions religioses presents al nostre país. L’objectiu és difondre com impacta aquest fet en la gestió pública d’aquesta diversitat i en la cohesió social i la convivència a Catalunya.

La xerrada anirà a càrrec d’un tècnic de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge que explicarà com la diversitat religiosa, malgrat la seva complexitat, forma part del patrimoni social i cultural del nostre país. Durant la xerrada també es detallarà el marc legal en què s’inscriuen els criteris fonamentals de cogestió d’aquesta diversitat.

Per inscripció