Data:
03/02/2017 @ 12:00
2017-02-03T12:00:00+01:00
2017-02-03T12:30:00+01:00
Adreça:
Sala d’actes de la Diputació de Lleida
Carrer del Carme
26, 25007 Lleida
Espanya
Organitzador:
DIXIT Lleida

El 3 de febrer, DIXIT Lleida organitzarà la conferència “Accions contra l’estigma i la discriminació associada al VIH”, on s’explicarà la importància de la implementació de l’Acord nacional per a afrontar l’epidèmia del VIH a Catalunya i contra l’estigma relacionat amb aquest virus. També es presentarà el Mapa de municipis contra l’estigma i la discriminació VIH, creat per la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya amb l’objectiu de visibilitzar tots els municipis compromesos amb la defensa dels drets de les persones que viuen amb VIH-Sida.

Durant l’acte es donaran a conèixer accions d’intervenció i campanyes de sensibilització contra la discriminació i l’estigma associats al VIH/Sida, partint dels programes d’intervenció que l’Associació Antisida aplica en diferents punts del territori lleidatà.

La xerrada anirà a càrrec de:

– Alberto Capitán, psicòleg clínic especialitzat en addiccions. Ha treballat a comunitats terapèutiques, unitats hospitalàries de desintoxicació i a serveis ambulatoris. Actualment treballa al Centre d’Atenció i Seguiment de Granollers, és el director de l’entitat Actuavallès de Sabadell i el president del Comitè 1er de Desembre.

– Ana Rafel, graduada en treball social i titulada en Administració Comercial. Té experiència professional en l’àmbit de les persones amb discapacitat, la gent gran i en una comunitat terapèutica per a persones amb problemes d’addicció a les drogues. Actualment desenvolupa les tasques de gerència i coordinació de projectes a l’Associació Antisida.

Per inscripció