Data:
24/11/2016 @ 17:30
2016-11-24T17:30:00+01:00
2016-11-24T18:00:00+01:00
Adreça:
Sala d’actes de la Universitat de Lleida
Plaça de Víctor Siurana
1, 25003 Lleida
Espanya
Joves emigrants: costos i oportunitats socials. XIX Fòrum d’Estudis sobre la Joventut @ Sala d’actes de la Universitat de Lleida | Lleida | Catalunya | Espanya

Organitzat per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya amb el suport de la Diputació de Lleida, la Universitat de Lleida i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat.

El fòrum “Joves emigrants: costos i oportunitats socials” té un objectiu doble. D’una banda, pretén analitzar les diferents vessants de l’emigració: veure quin és el perfil dels qui han marxat i amb quines motivacions van fer-ho, en quines condicions es viuen les diferents experiències i quin valor aporta l’emigració a les persones joves en la seva trajectòria personal i professional. D’altra banda, vol promoure una reflexió sobre els costos i les oportunitats que representa aquest fenomen per a la societat catalana i de quina manera les administracions públiques, les empreses i la societat civil poden actuar per facilitar l’experiència laboral internacional de les persones joves i, sobretot, per impulsar el retorn d’aquelles persones que així ho desitgin.

Programa de la Jornada

Formulari d’inscripció

Més informació