Data:
23/10/2015 @ 00:00 – 07/11/2015 @ 00:00
2015-10-23T00:00:00+02:00
2015-11-07T00:00:00+01:00
Adreça:
Col·legi Oficial de Treball Social – Delegació de Lleida
Lleida
Lleida
Espanya
Cost:
Col·legiats: 154€ / Col·legiats atur: 124 € / NO col·legiats: 185 €
Organitzador:
Col·legi Oficial de Treball Social – Delegació de Lleida

Sin títulouhbub

Dates: 23, 24 octubre, 6 i 7 de novembre de 2015

Horari: Divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9 a 14h

Situacions tràgiques com ara les catàstrofes, desastres, accidents, incendis, atemptats, inundacions son fets traumàtics i provoquen en el moment immediat l’existència de necessitats, que precisen d’una intervenció psicosocial per a poder ser ateses. La resposta a aquestes necessitats sorgides en la emergència requeriran de professionals de diferents disciplines.

El⁄la Treballador/a Social es un⁄a professional de l’acció social que té una comprensió amplia de les estructures i processos socials., som professionals que intervenim amb qualsevol tipus d’emergència, ho fem diàriament en les nostres feines, intervenim i treballem amb les necessitats de les persones i amb la població mes vulnerable. Som professionals capacitats per activar recursos en situacions normals i també en situació de crisi, d’urgències.

Es en aquest context de situacions d’emergència que hi hem de ser presents de forma estable i formar part dels equips d’intervenció immeditada en les emergències, com a professionals bàsic.

Volem donar continuïtat a aquesta formació d’intervenció del Treballador Social en Emergències i/o catàstrofes com a proposta de reflexió sobre el nostre rol en aquest nou àmbit d’intervenció. Tenim un repte important , formar a professionals en l’àmbit de les emergències, i no tant sols pel que fa a la intervenció immediata al succés sinó també tenim un rol clau i fonamental en la intervenció posterior, en la prevenció, en la rehabilitació.

Aquest curs pretén donar eines i estratègies d’intervenció psicosocial en les emergències. L’objectiu del col·legi es formar als TS en aquesta matèria i que com a professionals entrin dins el procés de formació continuada que sempre requereix l’exercici qualificat de qualsevol dels àmbits de la nostra professió.