Data:
06/05/2016 @ 12:00 – 14:00
2016-05-06T12:00:00+02:00
2016-05-06T14:00:00+02:00
Adreça:
Biblioteca dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida
Avinguda del Segre
5, 25007 Lleida, Lleida
Espanya
Cost:
Gratuït
Organitzador:

Dixit

DIXIT Lleida acollirà la conferència “L’emancipació juvenil. Un repte per als joves en situació de risc” de la mà de l’educador social Fran Rojas.

Hi ha molts joves que no compten amb una família o el suport d’un adult i s’han de preparar per a l’emancipació abans d’arribar als 18 anys. L’actual context complica aquest repte, però l’emancipació va més enllà de tenir feina i viure fora de la llar familiar.

Treballar per afavorir l’emancipació dels i les joves implica un enfocament orientat al treball personal: facilitar eines per prendre consciència i fer una anàlisi general de la situació personal i social i dissenyar el propi projecte de vida.

Rojas, docent de l’Associació Formació i Desenvolupament, és diplomat en Educació Social i Graduat Superior en Estudis Interculturals i Internacionals per la UAB amb reconeixement de Premi Extraordinari de la Universitat. També és Màster en Intervencions Socioeducatives per la Universitat de Barcelona amb el projecte de recerca sobre Violència Filioparental. Té més de 10 anys d’experiència en el treball socioeducatiu amb joves i famílies en situacions de conflicte social i familiar, en la coordinació de projectes de seguiment socioeducatiu i d’inserció laboral amb dones i de projectes d’oci nocturn i d’inserció laboral amb joves.