Per segon any consecutiu tenim el plaer de col.laborar en l’organització del Dia mundial del treball social juntament amb la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball social i el Col.legi oficial de Treball social  de Catalunya delegació de de Lleida.

Com l’any passat hen tornat  a triar el format de “Converses des del Treball Social” i en aquesta ocasió volem reflexionar i debatre sobre  “La força de la paraula” ja que creiem que cal tornar a l’essencial en moments complexes per la nostra professió i per la societat en general.

A l’enllaç del final del text trobareu tota la informació de la jornada però us avancem el nom dels ponents per a que aneu ràpidament a omplir la inscripció.

M. José Aguilar. És Doctora en Sociologia i Ciències Polítiques, Treballadora social i animadora sociocultural. Catedràtica de Trabajo Social y Servicios Sociales de la Universidad de Castilla-La Mancha. Treballa en el desenvolupament d’estratègies d’intervenció per deconstruir les fronteres morals i racisme “democràtic” instal·lats, també, en l’acció professional a través de models implícits. En l’actualitat està sistematitzant una proposta o model de treball social dialògic crític – transformatiu. https://mariajoseaguilaridanez.wordpress.com/ •

Miren Ariño. És Diplomada en Treball Social, Llicenciada i Doctora en Psicologia. És professora en la Universidad del País Vasco (Campus de Àlava) on està adscrita al Departament de Sociología y Trabajo Social. Compta amb una extensa participació en publicacions amb una visió provocadora i lúcida sobre diferents aspectes del treball social.

Pedro Celiméndiz. És Graduat en Treball Social, Màster en estudis socials aplicats, psicoterapeuta de familia i de parella. És col.laborador docent en formació relacionada amb la intervenció familiar i sistémica. Treballa com a Director de Serveis Socials Comunitaris. El seu blog “Tribulaciones de un chino en servicios sociales” compta amb més de 240.000 visites. http://tribulacioneschino.blogspot.com.es/p/sobre-el-autor.html

Alberto Rodríguez. És mediador, Llicenciat en Ciències Polítiques. Des de l’any 2006 treballa en el Programa de Mediació i Reparació Penal, a la Generalitat de Catalunya. És formador en diferents programes formatius per a la Gestió i Resolució de conflictes, per Associacions y Entitats del Tercer Sector.

Dinamitzadora
Montse Bertran . Diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida. Ha treballat en diferents recursos i serveis orientats a la normalització social del col·lectiu de persones amb discapacitat, tasca que en l’actualitat, desenvolupa des del voluntariat. Membre de la plataforma de treballadors i treballadores socials Àgora de Lleida.

I PER ACABAR LA JORNADA

Música amb Pascual & els Desnatats (membres de La Terrasseta de Preixens)

Us hi esperem

http://www.fce.udl.cat/Jornades/treballsocial2018/