Desprès que l’any passat no poguéssim celebrar el dia mundial del treball social, us anunciem que aquest any col.laborem un altre cop en l’organització del dia mundial del treball social juntament amb la Facultat d’educació, psicologia i treball social i el col.legi de treball social de Lleida i que es portarà a terme de forma presencial i amb el format de converses des del treball social que tant ens agrada. Serà el proper dia 5 d’abril a les 11:30h a l’auditori de l’edic¡fici tranfornterer del campus de cap pont.

El Dia Mundial del Treball Social és una oportunitat per a trobar-nos i celebrar l’essència de la nostra professió. També ho és remarcar aquelles qüestions que ens interpel·len i que hem de tractar d’abordar d’una manera conjunta. En aquest sentit, i com hem fet en edicions anteriors, volem continuar emfatitzant la dimensió comunitària del Treball Social.

Creiem que el foment d’aquesta dimensió resulta clau per tal de transformar la naturalesa dels principals problemes estructurals que patim actualment: la desigualtat, la injustícia i l’opressió. El Treball Social, com a professió orientada al canvi, ha de poder actuar més enllà de la lògica individual, treballant a favor d’una ciutadania més activa i amb capacitat per afrontar aquestes problemàtiques d’una manera col·lectiva i organitzada.

Veure programació i inscripció aquí:

http://www.fce.udl.cat/Jornades/treballsocial2022/index.html

Us hi esprem!!!