El proper dijous 21 de març, en la celebració del Dia Mundial del Treball Social, ens tornarem a trobar en una nova edició de les “Converses des del Treball Social”.

El títol d´aquest any ja és prou indicatiu d´allò que ens motiva al debat: Noves veus, nous horitzons: Treball Social en evolució. El fet de triar aquest lema està relacionat amb l´interès per saber com projecten el Treball Social les professionals joves que estan actualment exercint. Al mateix temps, volem reflexionar al voltant de les principals amenaces i oportunitats que condicionen l´escenari de futur en la nostra professió.

Per fer-ho, hem organitzat un programa amb activitats acadèmiques i lúdiques que ens agradaria compartir amb vosaltres. Us animem a ser-hi i participar-hi!

Programa d’activitats

21 de març

Localització MATÍ: Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera. Campus de Cappont. Universitat de Lleida (C/de Jaume II, 67, Lleida).
Localització TARDA: LA IMPRONTA (Plaça de la Paeria, 5, Lleida).

11.00h.Recollida de documentació
11.15h.Inauguració i benvinguda
A càrrec de David Aguilar. Degà de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social.Mercè Civit. Vicedegana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.Ajuntament de Lleida.
CONVERSES DES DEL TREBALL SOCIAL
11.30h.“Por un Trabajo Social resistente, diverso y cotidiano”
A càrrec de
Dra. Maribel Martín. Professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials a la Universitat Complutense de Madrid.Presenta
Xavier Miranda. Coordinador del Grau de Treball a la Universitat de Lleida.
12.00h.“Noves veus, nous horitzons: Treball Social en evolució”
A càrrec de
Ariadna Gomà. Treballadora social a l´Hospital Universitari Vall d´Hebron de Barcelona.
Youssra Lakhal. Treballadora social a l’Àrea d’Inclusió de l’Ajuntament de Lleida.
Roger Pascual. Treballador social a l’Àrea Bàsica de Salut a Guissona.
Jihane El Mokhtari. Treballadora social a l’àmbit de les migracions i refugi.
Dinamitza: Isabel Escuder. Treballadora social a INTRESS i professora associada del Grau de Treball de la Universitat de Lleida.
13.30h.Tancament i cloenda
17.00h.Cafè i conversa
Les ponents del matí departiran de manera propera inquietuds, propostes i neguits aportant la seva expertesa amb totes aquelles persones que es vulguin acostar a prendre un cafè junts i aprofundir en temes actuals que ens interessen.
18.00h.Lliurament de premis Àgora de Treball Social
19.00h.Fi de festa amb música i celebració