Després d’uns dies de deixar reposar el Dia Mundial treball social de Lleida. De ressaca, d’eufòria i d’avaluacions (una i amb unes birres, però rigorosa, que “lo cortés no quita lo bailao” 😉 ..podem dir que hi ha coses a millorar però en general va ser un dia super fantàstic…i aquí tenim el vídeo per tot@s aquells/es que no vàreu poder venir, ni seguir per streaminng….doncs en diferit,que també val i queda per la posteritat. Estàs tardant en veure’l…i ho saps ;

Àgora estem molts contents; Una banda de motivats que volem anomenar uns/es mestres i uns/es guies. Els nostres punts cardinals, són els nostres cracks que amb el seu saber, sentir i expressar ens van convèncer que el que fem val la pena sense cap dubte. Així Belén Navarro, Silvia Navarro, Luís Barriga i Alejandro Rodríguez queden nomenats membres d’honor. Això vol dir que seguim en contacte i que ens faran gaudir d’algunes de les seves entrades al nostre blog. Tot un privilegi!!!!Mil gràcies!!!!

Después de unos días de dejar reposar el Día Mundial trabajo social de Lleida. De resaca, de euforia y de evaluaciones (una y con unas birras, pero rigurosa, que “lo cortés no quita lo bailao”;) ..podemos decir que hay cosas a mejorar pero en general fue un día super fantástico … y aquí tenemos el vídeo para todo @ s aquellos /as que no pudisteis venir, ni seguir por streaminng …. pues en diferido, que también vale y queda para la posteridad. Estás tardando en ver el vídeo, y lo sabes;)
Ágora estamos muy contentos; Una banda de motivados que queremos llamar unos /as maestros/as  y unos / as guías. Nuestros puntos cardinales, son nuestros cracks que con su saber, sentir y expresar nos convencieron de que lo que hacemos vale la pena sin lugar a dudas. Así Belén Navarro, Silvia Navarro, Luís Barriga y Alejandro Rodríguez quedan nombrados miembros de honor. Esto significa que seguimos en contacto y que nos harán disfrutar de alguna de sus entradas en nuestro blog. ¡¡¡Todo un privilegio !!!! Mil gracias !!!!