Des de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l’Ajuntament de Lleida, han organitzat els propers dies 22 i 23 de febrer,   les IV Jornades d’Innovació Social.

Una edició més, volen renovar el  compromís amb la difusió de noves eines i metodologies creatives i innovadores que aportin un impuls en el dia a dia dels diferents àmbits del treball social.

 El programa es desenvoluparà en dos dies, amb una proposta formativa diferenciada i alhora, amb inscripcions independents.

 Aquest any, tornem a dur a terme un taller  on es treballarà a través d’un model innovador d’atenció social centrat en la persona, formulat en clau de drets, foment de l’autonomia, ciutadania i igualtat d’oportunitats que sigui susceptible de ser aplicat en el disseny de polítiques i planificació de recursos per a la inclusió social. El segon dia,es  presentaran diferents càpsules de coneixements i experiències positives que ajudin a donar respostes pràctiques a la realitat social actual.

 La innovació i la millora contínua són valors essencials en el nostre dia a dia. Són factors clau per a poder trobar les estratègies que ens permetin avançar i progressar en un món global i canviant.

 

Dates i lloc:
Taller: 22 de febrer de 2017 de 16.00 a 20.00  hores ( pendent d’ubicació segons número d’inscripcions)
Jornada Innovació Social: 23 de febrer de 2017 de 9.00 a 14.00 hores. CaixaForum Lleida, Av. Blondel núm. 3.
 

 

 

  

Us adjuntem el pre-programa i us informem que ja esta obert el termini d’inscripció que trobareu en el següent enllaç.