Des de l’àgora de treball social de Lleida volem felicitar i difondre aquest nou projecte innovador impulsat per l’Àrea d’inclusió de l’Ajuntament de Lleida, coordinada per l’Alba Pirla, membre de l’àgora.

Fruit de l’aliança entre el menjador social municipal, l’escola d’art Leandre Cristòfol i el centre d’art contemporari La Panera, sorgeix una nova iniciativa que cerca anar més enllà de les necessitats bàsiques de les persones i fa interaccionar l’àmbit social, el cultural i l’artístic.

Al bell mig del centre històric de Lleida, en el triangle cultural de la Panera, emergeix un antic servei amb nous usos, obert a tota la ciutadania. Desestigmatitzar, dignificar, amb una tendència purament humanista i empoderadora,d’apropament de l’art i la cultura a les persones usuàries del servei, veïns del barri i ciutadania de Lleida,  tenim a l’abast una programació cultural de primera categoría.

On està escrit que un menjador social no pot ser un centre cultural? aquesta aventura ens diu que tot és posible amb les sinèrgies adequades. Felicitats.PROGRAMACIÓ GENER-DESEMBRE 2016 IMG_20160115_124348IMG_20160115_162535IMG_20160115_160621

LA SALETA DE LA PANERA-ESPAI EXPOSITIU

La primera exposició, d’Edgar dos Santos, http://accionsmigrants.org/ ens aporta tota la riquesa de les migracions