Falten 9 DIES…. te les perdràs?
#Lleidadiatreballsocial si encara no t’has inscrit….ja estàs tardant perquè ja som molts! http://www.fce.udl.cat/Jornades/treballsocial2017/txt/programa.html

Aspirem a convocar a tots i totes les treballadores socials de Lleida i rodalies, per fer-nos veure, sentir  i carregar-nos d’energia tots junts en una jornada que pinta molt bé, T’animes, no????

Per si no heu tingut temps de veure qui són, d’on venen i on van els conversad@rs aquí teniu un breu resum inspirador de cap a on aniran els trets…

Belén Navarro Llobregat.

Treballadora social, viu a Almería. Activa a les xarxes socials a partir del seu Blog, “Trabajo social  y tal” podem trobar posts tant suggerents amb etiquetes com: #asistencialismo #ciudadanía #clientes #crisis económica #dependencia #derechos sociales #envejecimiento #ética #familia #gitanos #intervención social #investigación en Trabajo Social#lenguaje #libros #marea naranja #modelos de intervención social #mujer #píldora de conocimiento #pobreza #pobreza energética #política política social #recortes #redes sociales #reforma local #relación de ayuda #renta básica #revistas de trabajo social #servicio de ayuda a domicilio #servicios sociales #trabajadores sociales #trabajo social #trabajo social crítico….

Belén, si encara no ho ha fet, us atraparà a través de la reflexió, la crítica social, l’autoanàlisi i més…

Luís Alberto Barriga Martín.

Treballador social. Viu a  Valladolid.  Es dedica a les polítiques socials des de fa més de 25 anys. Membre de la Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales de España, constituïda l’any 1.994 per respondre a les demandes de la modernitat, la racionalitat, l’eficàcia i qualitat dels serveis socials. “Somos un foro profesional de los Servicios Sociales” AUTÉNTICAMENTE LIBRE . Ni hemos solicitado ni contamos con subvenciones o la colaboración de ninguna administración o entidad pública o privada. IGUALITARIO En nuestros Congresos, Encuentros, Observatorios ninguno de sus ponentes u organizadores percibe retribución alguna por ello, ni siquiera por sus gastos de desplazamiento o estancia. Ponentes, organizadores y resto de participantes, cada cual asume sus propios gastos. COMPROMETIDO Porque no nos interesa seguir hablando de la situación actual, de los efectos de la crisis, criticando la actuación de las instituciones, sino plantear y debatir propuestas imaginativas en las que podamos implicarnos activamente los propios profesionales.”

Ens agraden especialment els seus Informes de l’estat social de la Nació, els dictàmens, i els Premios Corazón de Piedra, que l’any 2016 van recaure sobre els 36 Ajuntaments més grans de 20.000 habitants “oficialment ” més pobres en inversió social.

Actualment, es troba bolcat en el projecte europeu PACT (ver: http://www.pact-project.eu ) que investiga un nou model d’actuació en INCLUSIÓ SOCIAL

Un home mediàtic, ha participat en nombrosos programes televisius aportant la visió de la realitat social. Pots veure la seva intervenció al Intermedio sobre pobresa http://www.lasexta.com/programas/el-intermedio/gonzo/luis-barriga-experto-en-desigualdad-la-pobreza-energetica-es-un-subtipo-de-pobreza-y-la-pobreza-mata_20161117582e25540cf244336f086b82.html

 Sílvia Navarro Pedreño

Llicenciada en Sociologia i treballadora social, és facilitadora en processos d’ innovació i aprenentatge organitzacional. Amb vocació “d’ idiocultora” .

La seva web “Rayuela CreActiva” conté una infinitat de tresors transformats en relats, amb títols tant suggerents com: “magos sin magia, personas con deseos y caminos de baldosas amarillas, Tan lejos, tan cerca del Trabajo Social, todo depende… De cómo Robinson Crusoe (re)descubrió a Viernes: reflexiones sobre la perspectiva relacional en la intervención social hoy, Esencia y presencia del Trabajo Social hoy (o sobre las formas de resistencia crítica), En busca del fuego en la intervención social: vindicación de lo comunitario, artesanía de lo relacional o Sobre el tacto en el contacto: por un saber de la caricia en el Trabajo Social”

Ha publicat el seu darrer llibre SABER FEMENINO, VIDA Y ACCIÓN SOCIAL, que és una veritable obra d’art que podreu adquirir en les converses i cafè de la tarda a la Impremta.

Alejandro Rodríguez Robledillo..

Treballador social i escriptor. Viu a Lugo. Treballa en l’àmbit social des del 1998.Autor i editor dels seus llibres “De gallegos, tucanes y trabajadores sociales” i “El libro negro de Philomeno”

Els seus llibres tenen crítiques com“El libro es una deliciosa oda al humor surrealista digna de los Monty Python, de Woody Allen o de Enrique Jardiel Poncela, si no fuera por el hecho de que lo narrado es, restando las licencias poéticas del autor, verídico”

Amb capítols tant sugerents com “De usuarios y osos pardos, La diferencia entre un trabajador social y un Rotweiller, de cómo no vale con querer, hay que saber,…de corazas de acero forradas de terciopelo, o de gitanos, médicos y aviones antiincendios…” Alejandro ens atrapa en la vida de poetes, tontos del poble superdotats, i personatges com Eudosia que desprenen sensibilitat i tendresa.

El segon llibre es una novel·la negra ben tramada a partir d’un “monstre perfecte” que vol sumar el seu crim perfecte…. i fins aquí podem llegir 😉

Ambdós llibres estaran també presents a la tarda de conversa i cafè (o cervesa….jeje) per si els vols fullejar….i conèixer als seus personatges!

La Dinamitzadora, Alba Pirla Santamaria. Treballadora social. Coordinadora de l’àrea d’atenció a persones sense llar de l’Ajuntament de Lleida i professora de Treball social a la Universitat de Lleida. Membre de Àgora de Treball social de Lleida.  Una apassionada i motivada companya d’Àgora a qui li agrada saltar-se les regles del joc i experimentar, idear, crear en base al creixement de la professió i del dia a dia.

Tenim un planter de LUXE!

Així, els re-Coneixeu a tots en el mateix vaixell, en unes converses a 4 que giraran pel món del treball social, navegant per les seves arestes i els seus reptes….`de debò t’ho perdràs?