L’ÀGORA RECOMANA AQUEST ENLLAÇ http://www.foroservsocialmadrid.org/#!caja-herramientas/c1yp3

Hem localitzat una bona caixa d’eines per ajudar a les persones amb les què treballem, a exercir els seus drets. Els professionals del treball social tenim responsabilitat en aquest aspecte.

Aqui podeu trobar diferents descripcions de processos, què fer abans determinades situacions, així com eines per denunciar , irregularitats, etc.
Documents que esperem puguin ser d’utilitat en les intervencions professionals en matèria d’habitatge, dependencia, RMI…
Són fruit de les reflexions i el treball de professionals i ciutadania que es van produir al Cafè Fòrum organitzat el passat 30 de Març.
1.Algunos coneixements bàsics en relació als problemes hipotecaris
2.Esquema d’Intervenció en Matèria d’Habitatge
3.Sol·licitud del codi de bones pràctiques bancàries
Llei de Dependència
Les dificultats detectades en l’aplicació de la llei de dependència en la Comunitat de Madrid per a obtenir les resolucions i posada en marxa dels serveis i prestacions (PIA), ens ha portat a crear aquests documents per tal de forçar la Comunitat de Madrid / Dependència al fet que agiliti les resolucions i posada en marxa dels serveis o Prestacions
Renda Mínima d’Inserció
• Som moltes les / us treballadors socials indignats davant la situació en què es troben els sol·licitants i perceptors de R.M.I., que afronten sistemàticament la vulneració del seu dret a l’obtenció d’ingressos bàsics de supervivència. Després de rebre assessorament legal, hem obtingut algunes eines, que poden afavorir l’accés a aquesta prestació amb major celeritat i volem compartir-les amb a qui els pugui interesar.